ThuisKookmethodesStropen

Meesterschap in stroperij: zacht koken voor smaakvolle gerechten

Bent u het taaie en smaakloze vlees beu? Wil je leren hoe je heerlijke maaltijden kunt bereiden die je smaakpapillen zullen laten smeken om meer? Zoek niet verder dan Poaching Mastery: zacht koken voor smaakvolle gerechten. Pocheren is een kooktechniek waarbij voedsel zachtjes in vloeistof wordt gesudderd, wat resulteert in sappig en mals vlees dat barst van de smaak. In deze cursus leer je de kunst van het stropen en hoe je deze kunt gebruiken om overheerlijke gerechten te maken die indruk zullen maken op je vrienden en familie. Van sappige kip tot schilferige vis: stroperij is een veelzijdige techniek die kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan vlees en groenten. Dus waarom genoegen nemen met saaie maaltijden als je de kunst van het stropen onder de knie hebt en je kookkunsten naar een hoger niveau kunt tillen? Doe mee met Poaching Mastery: Gentle Cooking for Flavorful Dishes en ontgrendel de geheimen voor het creëren van heerlijke en onvergetelijke maaltijden.

Soorten voedsel dat gepocheerd kan worden

Pocheren is een veelzijdige kooktechniek die voor een verscheidenheid aan voedingsmiddelen kan worden gebruikt. Hier zijn enkele voorbeelden van voedsel dat kan worden gepocheerd:

Kip

Gepocheerde kip is mals, sappig en vol van smaak. Om kip te pocheren, plaatst u de kipfilets zonder botten en zonder vel in een pan en bestrijkt u ze met kippenbouillon. Breng de bouillon aan de kook en kook de kip tot hij gaar is, ongeveer 10-12 minuten. De kip kan warm of koud geserveerd worden en is perfect voor salades, sandwiches en pastagerechten.

Een andere manier om kip te pocheren is door een slowcooker te gebruiken. Plaats de kip in de slowcooker en bedek hem met bouillon. Kook op laag vuur gedurende 6-8 uur of tot de kip gaar is. Deze methode resulteert in ongelooflijk malse en smaakvolle kip die perfect is om te versnipperen en te gebruiken in taco's, burrito's of enchiladas.

Vis

Pocheren is een geweldige manier om vis te bereiden, omdat het de vis vochtig en mals houdt. Om vis te pocheren, plaats je de vis in een pot en bedek je deze met een smaakvolle vloeistof zoals wijn, bouillon of melk. Breng de vloeistof aan de kook en kook de vis tot hij gaar is, ongeveer 8-10 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis.

Gepocheerde vis kan zowel warm als koud worden geserveerd en is perfect voor salades, sandwiches of als hoofdgerecht met groente erbij. Het is ook een geweldige manier om delicate vis te bereiden, zoals kabeljauw of tong, die gemakkelijk uit elkaar valt als hij op andere manieren wordt gekookt, zoals grillen of frituren.

Eieren

Gepocheerde eieren zijn een ontbijtklassieker die gemakkelijk te maken en heerlijk te eten is. Om eieren te pocheren, breng je een pan water aan de kook en voeg je een scheutje azijn toe. Breek de eieren in het water en laat ze ongeveer 3-4 minuten koken tot het eiwit stevig is, maar de dooiers nog steeds vloeibaar zijn.

Gepocheerde eieren kunnen worden geserveerd op toast, in ontbijtsandwiches of op salades. Ze zijn een geweldige manier om eiwitten aan je ontbijt toe te voegen en zijn een gezonder alternatief voor gebakken eieren.

Groenten

Pocheren is een geweldige manier om groenten te koken, omdat het helpt om hun natuurlijke smaken en voedingsstoffen te behouden. Om groenten te pocheren, breng je een pan water aan de kook en voeg je een scheutje zout toe. Voeg de groenten toe en laat ze koken tot ze gaar zijn, ongeveer 5-7 minuten, afhankelijk van het soort groente.

Gepocheerde groenten kunnen warm of koud geserveerd worden en zijn perfect voor salades, bijgerechten of als gezond tussendoortje. Ze zijn een geweldige manier om meer groenten aan je dieet toe te voegen en zijn een gezonder alternatief voor sauteren of braden.

Stropen Maaltijdideeën
Stroperijvloeistof voor Kreeft (Court Bouillon)

Let je op je figuur? Deze holbewoner, glutenvrij, zuivelvrij en oer recept heeft 49 calorieën, 3g eiwit, en 0g vet per portie. Dit recept serveert 8. Voor 95 cent per portie, dit recept covers 4% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Ga naar de winkel en haal laurierblaadjes, citroen, peper, en een paar andere dingen om het vandaag te maken. Slechts een paar mensen maakten dit recept, en ik zou zeggen dat het raakte de plek. Van de bereiding tot de plaat, dit recept duurt ongeveer 40 minuten. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonaculaire score van 18%. Deze score is niet zo geweldig. Proberen Louisiana Court-Bouillon (Of Cajun Court Bouillon), Stroperijvloeistof voor garnalen, en Kabeljauw gepocheerd in Hof Bouillon voor soortgelijke recepten.

Gepocheerde Schelvis Met Maisrelish

Gepocheerde schelvis met Maïsrelish is misschien wel het hoofdgerecht waarnaar u op zoek bent. Dit recept serveert 1. Kijk je naar je figuur? Dit glutenvrij en pescatarian recept heeft 619 calorieën, 80g eiwit, en 16g vet per portie. Voor $9.12 per portie dit recept dekking 43% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. 1 persoon was blij dat ze dit recept geprobeerd. Ga naar de winkel en haal stroperijmelk, tomaat, melk en een paar andere dingen op om het vandaag te maken. Om de melk op te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Milky Way Brownie Bites als dessert. Het wordt u aangeboden door Recipezaar. Met een lepeltje score van 76% dit gerecht is goed. Proberen Gepocheerde Schelvis Met Maisrelish, Geniet van de zomer: zoete en pittige Maïsrelish, en Gepocheerde zalm met Bietenrelish voor soortgelijke recepten.

Louisiana Court-Bouillon (Of Cajun Court Bouillon)

Louisiana Court-Bouillon (of Cajun Court Bouillon) zou gewoon de Creoolse recept waar je naar op zoek bent. Deze side dish heeft 175 calorieën, 13g eiwit, en 4g vet per portie. Dit pescatarian recept serveert 10 en kost $1,43 per portie. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het opnieuw maken. Een mengsel van ingeblikte tomaten, bloem, Worcestershire saus en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Van voorbereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 1 uur en 5 minuten. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 44%. Deze score is vrij goed. Proberen Kabeljauw gepocheerd in Hof Bouillon, Snapper in Haitian Court-Bouillon, en Stroperijvloeistof voor Kreeft (Court Bouillon) voor soortgelijke recepten.

Snapper in Haitian Court-Bouillon

Snapper in Haitian Court-Bouillon is misschien wel het hoofdgerecht waar u naar op zoek bent. Dit recept is voor 4 personen. Kijk je naar je figuur? Dit holbewoner, glutenvrij, zuivelvrij en oerrecept heeft 235 calorieën, 37g eiwit, en 3g vet per portie. Voor $3.59 per portie dit recept dekking 30% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Ga naar de winkel en haal paprika, clam sap, mosterd en een paar andere dingen op om het vandaag te maken. Om het zout op te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Apple Turnovers Recept als dessert. Niet veel mensen hebben dit recept gemaakt, en ik zou zeggen dat het ter plaatse is geraakt. Van voorbereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 45 minuten. Met een lepeltje score van 87% dit gerecht is super. Proberen Louisiana Court-Bouillon (Of Cajun Court Bouillon), Kabeljauw gepocheerd in Hof Bouillon, en Stroperijvloeistof voor Kreeft (Court Bouillon) voor soortgelijke recepten.

Stroperijvloeistof voor garnalen

Dit recept serveert 2 en kost $ 2,66 per portie. Een deel van dit gerecht bevat ongeveer 5 g eiwit, 0g vet, en een totaal van 159 calorieën. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het weer maken. Ga naar de winkel en haal peperkorrels, sjalotten, koosjer zout, en een paar andere dingen om het vandaag te maken. Van bereiding tot bord, dit recept duurt ongeveer 25 minuten. Het is een goede optie als je na een holbewoner, glutenvrij, zuivelvrij en oer dieet. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een lepelvormige score van 26%. Deze score is niet zo geweldig. Soortgelijke recepten omvatten Stroperijvloeistof voor Kreeft (Court Bouillon), Vloeibaar Afrodisiacum, en Vloeibare Liefde.

Gepocheerde peer en blauwe kaas salade

Gepocheerde peer en blauwe kaas salade is misschien wel het bijgerecht waar je naar op zoek bent. Een portie bevat 165 calorieën, 2g eiwit, en 7g vet. Voor $2.05 per portie dit recept covers 12% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is geschikt voor 8 personen. Het is een goede optie als je een glutenvrij en veganistisch dieet. Van de bereiding tot het bord, dit recept duurt rond 1 uur en 20 minuten. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het opnieuw maken. Als je stroperijvloeistof, escarole en frisée, kristalsuiker en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Chow. Rekening houdend met alle factoren, dit recept verdient een spoonacular score van 52% en dat is solide. Soortgelijke recepten omvatten Gepocheerde peer en blauwe kaas salade, Gepocheerde peer, Rogue River blauwe kaas en Hazelnootsalade, en Polenta Met Wintersalade, Gepocheerd Ei En Blauwe Kaas Recept.

Filets de Sole Baumaniere

Filets de Sole Baumaniere is misschien wel het hoofdgerecht dat u zoekt. Voor $16.6 per portie dit recept dekking 47% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Kijk je naar je figuur? Dit glutenvrije, oer-en pescatarian recept heeft 1272 calorieën, 116g eiwit, en 73g vet per portie. Dit recept is voor 2 personen. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Van voorbereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 2 uur en 35 minuten. Een mengsel van vermouth, eidooiers, visstroperijbouillon en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo lekker te maken. Om de crème op te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Blueberry Ice Cream als dessert. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Dit recept verdient een solide spoonaculaire score van 67%. Proberen Filets de Sole Baumaniere, Feestelijke Filets, en Bergie ' s visfilets voor soortgelijke recepten.

Kweepeer, Appel En Armagnac Pruim Crumble

Dit recept is voor 5 personen. Een deel van dit gerecht bevat ongeveer 7g eiwit, 29g vet en een totaal van 900 calorieën. Voor $16.78 per portie dit recept dekking 17% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Als je appels, kweeperen, stroperijvloeistof en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. 3 mensen hebben dit recept gemaakt en zouden het opnieuw maken. Het is een goede optie als je een vegetarisch dieet. Van voorbereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 45 minuten. Met een lepeltje score van 36%, dit gerecht is niet zo uitstekend. Soortgelijke recepten zijn Kweepeer appel Strudels met kweepeer siroop, Gepocheerde Kweepeer Crumble, en Kweepeer crumble taart.

Gepocheerde Perensalade Met Rucola, Prosciutto En Parmezaanse Kaas

Gepocheerde perensalade met rucola, Prosciutto en Parmezaanse kaas is misschien wel het bijgerecht waarnaar u op zoek bent. Een portie bevat 76 calorieën, 0g eiwit, en 1g vet. Dit glutenvrije recept serveert 40 en kost 49 cent per portie. Van voorbereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 49 minuten. 1 persoon heeft geprobeerd en vond dit recept. Als je stroperijstroop, zout en peper, sjalotten en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt gekruid, kun je het maken. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 10%. Deze score is vrij slecht. Proberen Mesclun, Rucola En Venkel Salade Met Prosciutto En Peer Vina, geef de prosciutto – prosciutto gewikkelde peer met Parmezaanse kaas, en Peer prosciutto en rucola Flatbreads voor soortgelijke recepten.

Video's voor het maken van verschillende gerechten in Stropen-stijl
Eieren pocheren voor beginners Food NetworkMet deze eenvoudige stappen kunt u in een mum van tijd eieren tot in de perfectie pocheren. Bekijk ons stappenplan: ...
GEPOCHEERDE EIEREN hoe je een ei perfect kunt pocherenGepocheerde eieren zijn iets moois. Het eiwit is aan de buitenkant net stevig genoeg om een vochtig, goudkleurig eigeel in een rond beetje te bevatten.
1 min gepocheerd ei Zo pocheer je een ei perfect #shortsEen snelle. video hoe je een ei perfect pocheert. Het 1 minuut gepocheerde ei. Snel, gemakkelijk en lekker. Volg me op instagram: ...
hoe je je ei tot in de perfectie kunt pocheren #koken
Tips en trucs voor maaltijden in Stropen
Aanvullende menu-ideeën gerelateerd aan Stropen Eten
Bekijk onze website